Cum alegem locatia perfecta pentru nunta?

De ce este atat de importanta aceasta etapa in organizarea unei nunti?

La prima vedere tot ce este important cand vine vorba despre un astfel de eveniment sunt florile, muzica,mancarea,rochia sau decorul. Fara sa realizezi, toate aceste elemente sunt alese in functie de locatie. Cu siguranta nu o sa vrei candelabre pentru o nunta in aer liber la fel cum probabil nu vei dori banci de lemn intr-o sala de tip ballroom.

Locatia pentru nunta ta defineste celelalte elemente cum ar fi florile, decorul, de ce nu, chiar si rochia.

Alege o locatie care sa fie pe stilul tau. Oricat de classic poate parea acest lucru, daca tu nu simti ca ti se potriveste sala, hambarul sau gradina, acest lucru va influenta intregul eveniment.

Alege o locatie care sa corespunda numarului de invitati. Visezi la o anumita sala dinainte de a face lista de invitati si nu te intereseaza daca vor incapea toti sau daca, dimpotriva este prea mare sala? Este important ca nunta in sine sa fie un intreg, iar modul in care sala va fi ocupata conteaza enorm. Daca inghesui invitatii intr-o sala mica cu siguranta ii vei face sa se simta incomfortabil si chiar ii poti determina fara sa vrei, fie sa plece mai devreme de la petrecere, fie sa petreaca mai mult timp in afara locatiei, zona de lounge etc., neluand parte la eveniment in sine. Daca sala este prea mare fata de numarul de invitati, atunci risti ca sala sa para goala, total dezorganizata, cu spatii prea mari care “indeparteaza” invitatii unii de ceilalti. Sonorizarea, starea ambientala si lumina se percep diferit intr-o sala ocupata doar pe jumatate.

Detaliile fac diferenta! Detaliile care pot influenta succesul unei nunti si la care mirii nu dau deseori importanta sunt facilitatile pe care locatia le pune la dispozitie. Invitatii vor dori sa aiba locuri de parcare sau acces usor la taxiuri. Un numar insuficient de toalete sau care vor fi impartite cu invitati de la o alta nunta creeaza un discomfort.  O zona de lounge se dovedeste deseori preferata invitatilor.

Dispune locatia aleasa de tine de aceste facilitati?

Daca vrei sa cauti locatii pentru nunta sau daca ai nevoie de recomandari si sfaturi pentru organizarea evenimentului, te invitam sa vizitezi www.locatiaperfecta.ro, un site dedicat acestui minunat eveniment: nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *