Cum alegi caruciorul ideal pentru copii?

Inainte sa se nasca un copil, parintii au de luat decizii importante in legatura cu educatia, cresterea si invatarea micutului. Inainte de toate insa trebuie sa cumpere si o gama diversa de obiecte, dintre care face parte patutul pentru copii, haine, scutece, jucarii, saltea, lenjerii de pat, veioza, scaun auto si evident, un carucior. In cadrul carucioarelor insa gama de oferte este extrem de mare, astfel fiecare parinte are nevoie de un mic ajutor, un ghid care sa le indrume, in a alege cel mai ideal model de carucior. Carucioare de bebelusi puteti gasi in diverse modele, care pot fi alese pe baza varstei si al greutatii.

In cazul unui copil nou nascut cel mai potrivit model este caruciorul landou, deoarece in acesta micutul poate sa stea intins intr-o pozitie care nu-l incomodeaza si unde se poate odihni si pe timpul plimbarilor sau pe timpul unei vizite la cineva. In aceste cazuri puteti alege un carucior 3 in 1 sau 2 in 1 care contine atat un carucior landou cat si un carucior sport, astfel acesta va putea fi folosit si dupa ce micutul va mai creste. Carucioarele simple, compuse doar dintr-un landou pot fi cumparate in modele diverse, culori si marimi variate, insa pot fi folosite doar in primele 5-7 luni de viata a prichindelului.

Daca aveti un copil mai marisor, puteti alege dintre carucioarele sport. In cazul unui carucior sport care nu este unul multifunctional, pretul scade semnificativ. Aceste tipuri de modele pot fi folosite din momentul in care prichindelul poate sta in pozitia de sezut pana la implinirea varstei de 3-4 ani.

Nu uitati ca decizia va apartine in totalitate, insa alegerea unui carucior trebuie facuta cu multa responsabilitate, astfel veti putea dovedi si mai mult prichindelului cat de mult il iubiti, il portejati si ca ii oferiti tot confortul din lume. Datorita mediului online, puteti vedea mai multe modele intr-un singur loc si cumparand de aici, economisiti nu doar un timp semnificativ dar si bani.