Cel mai scump ceai din lume

Cel mai scump ceai din lume, ai sa razi, are ca ingrasamant excremente de panda. Delicios, nu? An Yanshi este cel care crede ca a descoperit ingredientul cheie care produce cel mai scump ceai: materia fecala a ursilor panda, drept dovada, a cumparat 11 tone de excremente pe care le foloseste ca fertilizator la plantatia sa de ceai din muntii Sichuan.

An Yanshi a declarat ca prima sa recolta de frunze de ceai din primavara, va fi cea mai scumpa din lume, pretul stabilit pentru 500 de grame fiind de 220.00 yuani (27.500 de euro).

Expertii din China considera prima recolta din primavara a unei plantatii de ceai drept cea mai buna, iar cele ulterioare sunt considerate a fi inferioare.

Arhitectul acestei plantatii extravagante de ceai este atat de prins de ideea sa, incat s-a prezentat la interviuri intr-un costum de panda si, desi a fost ridiculizat pentru convingerile sale, nu are nici cea mai mica indoiala ca Panda Tea, compania sa, va fi un succes.

Pe langa succesul ceaiului verde cultivat pe plantatia „imbogatita” cu excremente de panda, An Yanshi doreste sa lanseze o campanie prin care sa convinga lumea sa renunte la ingrasmintele chimice si sa se reorienteze catre resturile animale.