“Lumea de dincolo: Trezirea la viata” (sau Underworld: Awakening) este al 4-lea film din seria Underworld, care va avea premiera in cinematografele romanesti incepand cu 20 ianuarie 2012. Este un film plin de actiune dar si cu influente horror, ceea ce inseamna ca nu este recomandat persoanelor sub 15 ani, iar cei care il vor vedea in format tridimensional vor avea o experienta impresionanta din cauza efectelor speciale de calitate pe care producatorul le-a promis. Acest film poate fi vizionat in RealD 3D, Digital 3D, IMAX 3D and 2D.

underworld awakening kate beckinsale vampirita sexy Lumea de dincolo: Trezirea la viata

Asadar, in “Lumea de dincolo: Trezirea la viata”, o vom revedea pe frumoasa Kate Beckinsale (prezenta deasemenea in primele doua filme ale acestei serii) in rolul sau de vampirita sexy, alaturi de cativa actori noi (cum ar fi: Sandrine Holt, Michael Ealy si India Eisley), intr-o lupta intre oameni si fiintele nemuritoare.

Despre ce este vorba in  ”Lumea de dincolo: Trezirea la viata” (Underworld: Awakening)?

Vampirita razboinica si sexy Selene (interpretata de Kate Beckinsale) prezenta si in primele doua filme ale acestei serii, scapa din inchisoarea in care a fost tinuta timp de 12 ani de o  companie de biotehnologie. Odata cu eliberarea ei, se trezeste intr-un razboi condus de oameni impotriva clanurilor de lycani si vampiri. Selena se intoarce in rolul de conducatoare a clanului de vampiri, ea conducand lupta impotriva oamenilor. Totodata ea afla de existenta ficei sale de 12, un hibrid vampir/lycan pe nume Nissa, si porneste un alt razboi impotriva companiei care “fabrica” super-lycani pentru distrugerea vampirilor. Concluzionand, filmul este o lupta intre cele trei specii, o lupta plina de suspans, imagini fantastice si horror.

Mai jos puteti viziona trailerele si posterul filmului Lumea de dincolo: Trezirea la viata

underworld awakening lumea de dincolo trezirea la viata poster Lumea de dincolo: Trezirea la viata

Vrei sa razi si sa-ti ridici moralul? Cauta si citeste pe internet texte haioase. Sigur te va ajuta!

Utilizatorii au mai cautat:

  • lumea de dincolo trezirea la viaţă online
  • lumea de dincolo trezirea la viata
  • filme cu vampiri lumea de dincolo
  • trezirea la viata online
  • lumea de dincolo: trezirea la viata
  • lumea de dincolo